IMG_6794.PNG

Events

Het Kantoor van nu

 • Facebook
 • Instagram
 

Over ons

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE LOCATIE?!

De Inspiratiezaal op de begane grond is een sfeervolle, hoge ruimte die een geweldige ambiance biedt voor al uw vergaderingen, teamdagen, trainingen, workshops, diners, borrels etc. In de Inspiratiezaal van het voormalige kerkgebouw vindt u fraaie elementen uit de Eclectische architectuur met invloeden uit de Neo-Renaissance en de Neoromaanse bouwkunst. 

Onze locatie ademt een exclusieve intieme sfeer, waardoor je zowel met kleine als met grote groepen prettig zult voelen. Wij organiseren ook inspirerende lezingen, workshops en evenementen. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

IMG_6901.PNG

Je vindt ons in het hart van Gouda

 

EXPOSITIES

 • Expositie André Bikker
  Meerdere datums
  16 dec. 17:00 – 18:00 CET
  Gouda, Peperstraat 20, 2801 PH Gouda, Nederland
  16 december tijdens de 67e editie van Gouda bij Kaarslicht, 18 december en 29 december vertelt André zelf het verhaal van 'Het kerstfeest van de timmerman'. Een uniek interactief kerstverhaal, gebrand met vuur. Kortom een inspireerde expositie vol van geloof, hoop en liefde. (Kies een tijd/datum)
  Delen
 • Expositie Anne van Borselen
  15 apr. 2023 13:30 – 16:00
  Gouda, Peperstraat 20, 2801 PH Gouda, Nederland
  15 april ben je welkom tijdens de expositie van Anne van Borselen. Anne gaat live schilderen samen met andere kunstvormen (live muziek & dans). Anne vangt de blikken, bewegingen en emoties van voorbijgangers op. Momentopnames zonder oordeel. Wat zij verbeeldt is het verhaal van de ander.
  Delen
 

Offerte aanvraag

Selecteer verhuur optie
IMG_6802_edited.jpg
 

Vragen

Klantverhalen

Kookatelier Betty Blue
 
Wat een prettige samenwerking met HKVNU Events. De locatie is prachtig: een mooi verbouwde kerk, in het centrum van Gouda. Wij gebruiken de ruimte op de begane grond voor het ontvangen van groepen van 25 tot 40 personen voor een kookworkshop 'Let the battle begin!'