top of page
Draw your line - Lege regel.png

ICT

ICT-def.png

De arbeidsmarkt zijn wij!

Of je boomer, generatie X, millennial of Gen-Z bent we kunnen elkaar helpen vaardigheden te leren en een plek te vinden op de arbeidsmarkt waar jij als persoon en met jouw kwaliteiten past. 

Op basis van jouw kwaliteiten kán jij je plek vinden in de sector Gezondheidszorg. Om te weten wat er gebeurt in de sector Gezondheidszorg en welke banen er zijn stellen we ons aan jou voor.

Hieronder vind je onze informatie, interviews en shorts. Check of er iets is dat je aanspreekt. Als je weet welke beroepen je leuk vindt kun je makkelijker je opleiding kiezen. Dan weet je waarvoor je het doet.

Informatie over de sector Gezondheidszorg

De zorg draait om mensen. Werk je in de zorg dan zet jij je elke dag voor hen in. Als je blij wordt van mensen helpen is werken in de zorg een kanshebber.

Je kunt met jouw werk in de zorg echt een verschil maken in het leven van mensen. Je hebt geen 9 tot 5 baan, want je werkt met flexibele roosters. Daarnaast geven veel werkgevers in de zorg je de kans om scholing te volgen en ervaring op te doen op andere plekken. In de zorg kun je werk vinden op verschillende niveaus. Je bent zeker van een baan als je kiest voor de zorg en je hebt veel doorgroeimogelijkheden.

Ontwikkelingen en innovaties in de sector Gezondheidszorg

Werken in de zorg doe je met je hoofd, je hart en je handen. Om het werken makkelijker te maken en met minder zorgprofessionals meer te kunnen doen zijn er mooie technologische ontwikkelingen en innovaties in de zorg.

Steeds vaker kunnen patiënten op afstand toegang krijgen tot medische zorg via telemedicine. Er wordt steeds vaker gewerkt met een medisch informatiesysteem dat artsen, zorgverleners en patiënten met elkaar verbindt.

  • Wearable technologie: maakt het mogelijk op afstand gegevens van patiënten te verzamelen, zoals bloeddruk, hartslag en temperaturen.

  • Robotica: wordt al veel in de operatiekamer gebruikt om chirurgische ingrepen te verlichten en beter resultaat te garanderen.

  • Kunstmatige Intelligentie in de geneeskunde: Er zijn super veel mogelijkheden voor jou om te werken in de transport- en logistieke sector. 

Subsectoren

719064B5-9A5C-4FC6-9757-45A7E363DA04.PNG
ICT informatie en advies.png

Informatie & advies

ICT ontwikkeling.png

Ontwikkeling

ICT Beheer.png

Beheer

bottom of page