top of page

STAP-budget

Gratis loopbaan- en ontwikkeladvies voor praktisch opgeleiden

Een gratis adviestraject?
PAK JE KANS!

Het Ministerie van SWZ investeert in jouw toekomst met de regeling STAP-budget. Een Gratis ontwikkeladviestraject in de vorm van loopbaan- of ondernemers-coaching voor mensen die vooral praktisch zijn ingesteld (met of zonder diploma tot en met MBO-2) tussen de 18 en 67 jaar.

 

Het ministerie van SZW biedt vanaf 1 juni 2023 15.000 mensen de mogelijkheid om na te denken over hun toekomst in werk of eigen bedrijf. Of je nou werkt, onderneemt, werkloos of arbeidsongeschikt bent. Wil jij meedoen? Stuur een mail naar Het Kantoor van nU of bel 0182748734! We melden je zo snel mogelijk aan, zodat je kunt starten met jouw traject.

Lachend Student

Wat jij krijgt
(t.w.v. 700 EURO!)

  • 4 gesprekken met jouw persoonlijke, gekwalificeerde coach

  • Ontdekken wat je echt leuk vindt en je sterke kanten in werk zijn

  • Weten in welke baan of bedrijf je het beste past

  • Persoonlijk ontwikkelplan, waarmee je weet wat je te doen staat

  • Arbeidsmarktscan voor een beeld over je toekomst.

Met de regeling STAP-budget investeert het ministerie van SZW in jou als je nog geen opleiding hebt afgerond die geldt als startkwalificatie. Dat betekent dat je vmbo hebt gedaan, mbo tot en met niveau 2 of een opleiding hebt afgerond. Vanwege de grote veranderingen op de arbeidsmarkt, door de coronamaatregelen maar ook om te investeren in jouw toekomst.

Bij Het Kantoor van nU geloven we erin dat je vooral gelukkig wordt als je werk hebt dat je goed kunt en waar je plezier aan beleeft. En we willen iedereen die dat wil, helpen om dat te bereiken. Herken je je daarin? Meld je dan aan! De vorige trajecten waren binnen een maand vergeven. Dus klik nu op de link om je gratis aan te melden! We zien je graag komen!

Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wie ben je, wat kun en wil je, wat past het beste in je leven en welk werk wil jij vervullen dat het beste past bij je sterke kanten? Het resultaat van het Ontwikkeladvies is dat je een concreet stappenplan hebt hoe je verder wilt met je werk en/of je bedrijf.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Hoe gaat het in STAP-budget zijn werk?

1.

Aanmelding en inventariseren van je vraag en wensen

Als je je aanmeldt, ontvang je van ons een bevestigingsmail.

2.

STAP-budget subsidieaanvraag

Wij vragen direct de STAP-budget regeling voor je aan. Je krijgt daarover een mail van het ministerie. Zodra je die bevestigd hebt, is je subsidie voor je gereserveerd. 

3.

De eerste afspraak met je loopbaancoach

Je coach belt je om een afspraak te maken voor je eerste sessie.

2.

STAP-budget subsidieaanvraag

Wij vragen direct de STAP-budget regeling voor je aan. Je krijgt daarover een mail van het ministerie. Zodra je die bevestigd hebt, is je subsidie voor je gereserveerd. 

4.

Traject en arbeidsmarktscan

Je maakt de arbeidsmarktscan en in een viertal gesprekken krijg je inzicht in je sterke kanten, je arbeidsprofiel en je kansen op de arbeidsmarkt.

5.

Afsluiting met een ontwikkeladvies

Na het volgen van het Ontwikkeladviestraject heb je helder wie je bent, wat je wil en wat je kan en op welke manier je daarin je werk vorm aan kan geven, zodat je werk weer helemaal bij je gaat passen. Ook heb je een concreet plan om je werkdoelen stap voor stap te realiseren.

Kom jij in aanmerking voor dit gratis STAP-budget ontwikkeladvies?

  • Ben je tussen 18 en 67 jaar?

  • Werk je in loondienst, als zelfstandige of werk je niet?

  • Heb je geen opleiding afgerond of max MBO 2?

Kom jij in aanmerking!? Meld je dan aan...

bottom of page