top of page
WEBINAR..png

WEBINAR

"het werk van je leven"

OVER

Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping. - Aristoteles - 

Je bent een groot deel van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Om te weten wat je echt wilt verkennen we waar jij echt ‘aan’ van gaat. Om te ontdekken waar jij jouw voldoening uithaalt wil je jezelf en de wereld om je heen goed begrijpen. Op het moment dat je start aan je carrière is dit maar zelden het geval. Je baseert je keuzes op de verwachtingen van anderen of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je kan en wat je leuk vindt. Het vraagt lef om naar een ander beroep of werkveld te veranderen als je eenmaal een richting bent opgegaan. En als je beseft dat je huidige baan niet meer helemaal past is de vraag: wat dan wel?

In deze webinar krijg je jouw persoonlijkheidstype, maak je kennis met de 7 triggers die jouw werkgeluk beïnvloeden en krijgt je het e-book “Het werk van je leven over de 7 kwesties die je werkgeluk bepalen”

VOOR WIE?

Voor jou als je online een eerste stap wil zetten om te verkennen hoe het werk van je leven eruitziet en wat je nodig hebt om dat te kunnen bereiken. Voor jou als je jouw talent kwijt wil kunnen in je werk of als je nieuwsgierig bent wat je kan verbeteren in je werksituatie. Of voor jou als je gewoon wilt kijken wat het beste bij jou past.

RESULTAAT

  • Tijdens het webinar krijg je jouw persoonlijkheidstype duidelijk.

  • Een e-book boordevol tips over het werk van je leven en de 7 kwesties die jouw werkgeluk bepalen.

  • Deze workshop is een online kennismaking met de coach van Het Kantoor van nU

INFO

De data van de online workshops zijn 9 februari 2023, 9 maart 2023, 18 mei 2023, 31 augustus 2023 en 16 november 2023 van 9.30 uur tot 11.00 uur. 

Deelname is gratis

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de online workshop? Neem dan contact met ons op om te checken of er nog plek is in de aankomende groep. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Yellow and Orange Fashion Banner Templates modern style_edited.png
logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png
bottom of page