top of page
Attachment-1_edited.jpg

Bedrijfscoaching

Medewerkers realiseren je bedrijfsdoelen

_DSC0321_edited.jpg

Bedrijfscoaching

Door het talent en de ontwikkeling van medewerkers centraal te stellen creëer je als bedrijf een sterk werkgeversmerk.

Als medewerkers plezier, aandacht en voldoening beleven zullen zij ook aantrekkelijke visitekaartjes zijn voor nieuwe aan te trekken medewerkers en voor jullie klanten. Zo krijg je blije medewerkers, blije klanten en meer impact. Leren en ontwikkelen is de motor van je bedrijf. Je wilt voor je bedrijf:

  • Het beste uit de motivatie en het talent van medewerkers halen om zo de beste resultaten neer te kunnen zetten als bedrijf.

  • Ontspannen en energieke medewerkers die zichzelf kunnen zijn, open staan voor leren en ontwikkelen, lekker in hun vel zitten en plezier hebben in hun werk. Het doel is een positieve werksfeer, die veilig is en voelbaar voor medewerkers en klanten.

  • Betrokken medewerkers die zich bewust zijn van hun motivatie, drijfveren en talent en zich daarmee voluit committeren aan het bedrijf.

  • Motivatie en talent van medewerkers maximaal koppelen aan de bedrijfsdoelen en -waarden zodat er een win-win is en medewerkers met plezier het beste van zichzelf inzetten voor het beste voor het bedrijf. 

  • Een laag ziekteverzuim door preventief te investeren in motivatie, plezier en energie in het werk.

  • Aantrekkelijk zijn voor nieuwe medewerkers, zodat nieuwe medewerkers verleid worden te werken bij je en wering en selectie gemakkelijk verloopt.

  • Teams ontwikkelen en tegelijk de samenhang en samenwerking als totaal bedrijf sterk houden.

Info

Wij maken voor jouw bedrijf een programma op maat om deze doelstellingen te bereiken met coaching, training en ontwikkelingsprogramma's. Zo creëer je een werknemersreis, die eraan bijdraagt het beste uit je medewerkers te halen en je bedrijfsdoelen realiseert. 

Op al onze trainings- en coaching programma's is SLIM-subsidie voor MKB van toepassing. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Afspraak of
meer weten?

Plan een afspraak met ons in om te sparren over wat je plannen zijn en vragen. 

bottom of page