top of page

Concept- en strategieontwikkeling

Bouw en vernieuw je bedrijfsconcept

Bouw en vernieuw

Bouw in 4 maanden vanuit je intrinsieke motivatie een winstgevende bedrijfsstrategie die je richting geeft en resultaat. Aanrader voor elk bedrijf, die niet mee wil waaien met de waan van de dag, maar met visie en strategie wil werken. 

Conceptontwikkeling

Voor vernieuwers, starters en startups

In 4 sessies krijg je helder welk verschil je wilt maken vanuit jouw drives, welke scenario's er mogelijk zijn, welke jij wilt kiezen, wat de UPS's zijn van je bedrijf, jouw doelgroep en hoe je een plan kunt bereiken. 

Sessie 1: (2 uur)

Wie ben jij, wat drijft je, wat zijn je idealen en wat wil je bereiken, welke vernieuwing wil je brengen? 

Sessie 2: (2 uur)

Wat zijn de trends in jouw markt, welke plaats wil jij innemen in die markt, hoe wil jij je onderscheiden. 

Sessie 3: (2 uur)

Hoe definieer je jouw producten, diensten en doelgroep, zodat je precies weet wat je gaat doen en wat je wil. Ook bespreken we hier je ondernemersvalkuilen.

Sessie 4: (2 uur)

Actieplan maken om - vanaf je plek waar je nu bent - door te bouwen aan je bedrijf in communicatie, organisatie en profilering. Je gaat naar huis met een plan waarin staat welke stappen je wilt zetten dit jaar en de komende 2 jaar in grote lijnen en je weet waar je naartoe wilt groeien en hoe. 

Concept ontw.

Resultaat

Een bedrijfsconcept dat past bij jou en de doelen die je wilt bereiken met je bedrijf. Een plan waarin de stappen staan die je zet om daar te komen.

Info

4 sessies (met 1 à 4 deelnemers) van een dagdeel of strategiedag inclusief rapportage over je strategie, visie, missie, doelen voor de korte en langere termijn (2 jaar). 

€3500,00 ex. BTW

Afspraak of
meer weten?

Plan vrijblijvend een (video-) afspraak in om te sparren of dit iets voor jouw bedrijf is. Wij lopen graag met je mee om te brainstormen over jouw bedrijf. 

Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

5ab2c532-0f55-45a8-8850-496c1efc87e4_edited.jpg

Strategiesessies

Voor managementteams

Wil je jouw bedrijfsstrategie vernieuwen om met visie te groeien in kwaliteit en marktaandeel? Wil je zo een voorsprong op je concurrenten creëren én een aantrekkelijke werkgever zijn? Het Kantoor van nU organiseert strategiesessies voor managementteams en DGA's met als doel:

  • De toekomstverwachtingen af te stemmen.

  • Inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt en daarin positie nemen.

  • Meer grip te krijgen op de toekomst van je bedrijf en daarin (bij-) te sturen.

  • Meer groei in kwaliteit (en volume indien gewenst) te realiseren.

We hebben hier een aanpak voor ontwikkeld omdat de wereld snel verandert en het tempo van de veranderingen toeneemt. Met toekomstscenario's aan de slag gaan is een diepte-investering in je organisatie. Samen weet je meer dan één.

Er zijn 4 gezamenlijke sessies van een dagdeel nodig of een gesprek vooraf en een volledige dag met je managementteam. 

Strategie

Resultaat

  • Op de toekomst van je bedrijf toegesneden scenario's en een keuze voor 1 toekomstscenario waar je managementteam zich in kan vinden.

  • Faal- en succesfactoren per scenario.

  • Missie, visie en strategie voor de komende twee jaar.

  • Rapportage met bovenstaande 3 punten erin beschreven.

  • Met grip het nieuwe seizoen in!

Op basis hiervan kun je de strategie van je bedrijf voor de korte, middellange en lange termijn bepalen. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om de flexibiliteit van je organisatie ten opzichte van verandering en de kracht van je strategie in diverse scenario's te testen. 

Info

Voor 4 sessies van een dagdeel of strategiedag met je managementteam inclusief rapportage over je strategie, visie, missie, doelen voor de korte en langere termijn (2 jaar). 

€3950,00 ex. BTW

Afspraak of
meer weten?

Plan vrijblijvend een (video-) afspraak in om te sparren of dit iets voor jouw bedrijf is. Wij lopen graag met je mee om te sparren over jouw bedrijf. 

Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png
bottom of page