top of page
studiekeuze website.png

LOOPBAANCOACHING

Jouw talent en motivatie koppelen aan de wereld

Ontdek wat je écht wil en maak daar (je) werk van

_DSC0187.jpg

Leef en werk zoals jij dat wilt!

Soms blijf je onbedoeld (te) lang hangen in een baan waar je eigenlijk niet gelukkig bent. Het is misschien wel makkelijker voor je in een baan die past bij je eigenschappen, je opleiding en je ervaring. Maar je krijgt het meeste voldoening door te doen wat je echt wilt.

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen precies weet hoe je in elkaar zit, waar je voldoening uit krijgt, maar ook wat je wilt bereiken? Dat is voor iedereen helemaal anders en uniek. Als je niet precies weet wat je wilt en kunt dan valt het niet mee om daar de juiste baan bij te vinden. Zo kom je niet toe aan het leven en werken volgens jouw waarden en werk je door zonder het gevoel te hebben dat je werk helemaal klopt bij jou

 

Herken je dit en wil je ontdekken wat jouw talenten, intrinsieke motivatie en dromen zijn? Wil jij weten waar jij energie van krijgt en hoe je dat vertaalt naar werk dat jou op het lijf geschreven is? Het werk van je leven-methode gaat je daarbij helpen!

Stel dat je veel meer impact hebt als je doet wat past bij jou? Hoe heerlijk als je los kunt laten wat niet meer bij je past en voluit "ja" kunt zeggen tegen je werk, omdat het je plezier en energie geeft. 

Het werk van je leven!

Onze methodiek gaat over luisteren en onderzoeken wie jij bent en wat je voor werk wilt doen om te ervaren dat jij het werk van je leven hebt. Het gaat uit van jouw verhaal, jouw persoonlijkheid, jouw dromen en ambities. Het is zo bijzonder dat iedereen enthousiast wordt van andere dingen. Het maakt jou en mij uniek.

Je krijgt met deze methodiek een positieve manier jouw unieke zelf, de kern van jouw talent, intrinsieke motivatie en je doelen helder. En wat belangrijker is je leert ook hoe je jouw talent en motivatie vertaalt in je werk. Zo weet je niet alleen wat jou potentieel is maar ook welke loopbaanpaden voor jou openliggen. Je maakt je eigen profiel van de toekomst, waarin staat hoe jij jouw leven wilt leven en hoe jouw werk daaraan bijdraagt. 

Deze methodiek vertelt hoe wij denken en werken binnen onze coaching. Het past helemaal binnen de positieve psychologie en we benadrukken jouw sterke kanten en alles wat je wél kan. 

Meer informatie willen of heb je vragen.

Plan een afspraak.

_DSC0103.jpg

DIENSTEN

Individueel traject

Een toekomstproof coachtraject op maat gemaakt voor jou.

Een toekomstproof coachtraject op maat gemaakt voor jou.

Wil je graag echt duidelijk krijgen voor jezelf waar je nu staat en hoe je verder wilt met je werk, dan is het individuele loopbaantraject iets voor jou.

Het Kantoor van nU Gouda.png

Ééndaagse workshop

Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping. - Aristoteles - 

In deze workshop onderzoek je een hele dag lang wat jij kan doen om een baan te vinden waar je helemaal weg van bent. Of je nu twijfelt, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of als je weet dat je iets compleet anders wilt gaan doen, je leert over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is. Het kost je één dag en je weet een stuk meer.

studiekeuze website.png

Studiekeuze in 5 stappen

Voor jongeren, die hun profiel- of studiekeuze goed willen maken.

Je zit op school en je weet niet goed wat je later wilt worden en dus is een profiel- of studiekeuze lastig. Je wilt met jouw studiekeuze op een plek terechtkomen waar je wel jezelf kan zijn en die jou een toekomst biedt waarin jij gelukkig wordt. Je wilt daarom wel een goede studiekeuze maken, maar daarvoor wil je weten waar je goed in bent en welk beroep daarbij past... Daar kunnen wij je bij helpen!

Webinar

Het werk je van leven

Voor jou als je online een eerste stap wil zetten om te verkennen hoe het werk van je leven eruitziet en wat je nodig hebt om dat te kunnen bereiken. Voor jou als je jouw talent kwijt wil kunnen in je werk of als je nieuwsgierig bent wat je kan verbeteren in je werksituatie. Of voor jou als je gewoon wilt kijken wat het beste bij jou past.

Maandagavondcafé

Samen met anderen ontdekken wat je echt wilt en hoe je dat vertaalt in jouw werk. Zes avonden investeren in jezelf, je werk en hoe je verder wilt.

Dit programma is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen in het werk. Als je geen plezier haalt uit je werk is de kans aanwezig dat je er maar half voor gaat. Wij helpen je te weten waar jij vol voor wil gaan. Het maakt daarbij niet uit of je toe bent aan een volgende loopbaanstap of dat je dit wilt in je huidige werk. 

Yellow and Orange Fashion Banner Templates modern style_edited.png
logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png
bottom of page