LOOPBAANCOACHING

Jouw talent en motivatie koppelen aan de wereld

Ontdek wat je écht wil en maak daar (je) werk van

 
_DSC0187.jpg

Leef en werk zoals jij dat wilt!

Soms blijf je onbedoeld (te) lang hangen in een baan waar je eigenlijk niet gelukkig bent. Het is misschien wel makkelijker voor je in een baan die past bij je eigenschappen, je opleiding en je ervaring. Maar je krijgt het meeste voldoening door te doen wat je echt wilt.

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen precies weet hoe je in elkaar zit, waar je voldoening uit krijgt, maar ook wat je wilt bereiken? Dat is voor iedereen helemaal anders en uniek. Als je niet precies weet wat je wilt en kunt dan valt het niet mee om daar de juiste baan bij te vinden. Zo kom je niet toe aan het leven en werken volgens jouw waarden en werk je door zonder het gevoel te hebben dat je werk helemaal klopt bij jou

 

Herken je dit en wil je ontdekken wat jouw talenten, intrinsieke motivatie en dromen zijn? Wil jij weten waar jij energie van krijgt en hoe je dat vertaalt naar werk dat jou op het lijf geschreven is? Het werk van je leven-methode gaat je daarbij helpen!

Stel dat je veel meer impact hebt als je doet wat past bij jou? Hoe heerlijk als je los kunt laten wat niet meer bij je past en voluit "ja" kunt zeggen tegen je werk, omdat het je plezier en energie geeft. 

Het werk van je leven!

Onze methodiek gaat over luisteren en onderzoeken wie jij bent en wat je voor werk wilt doen om te ervaren dat jij het werk van je leven hebt. Het gaat uit van jouw verhaal, jouw persoonlijkheid, jouw dromen en ambities. Het is zo bijzonder dat iedereen enthousiast wordt van andere dingen. Het maakt jou en mij uniek.

Je krijgt met deze methodiek een positieve manier jouw unieke zelf, de kern van jouw talent, intrinsieke motivatie en je doelen helder. En wat belangrijker is je leert ook hoe je jouw talent en motivatie vertaalt in je werk. Zo weet je niet alleen wat jou potentieel is maar ook welke loopbaanpaden voor jou openliggen. Je maakt je eigen profiel van de toekomst, waarin staat hoe jij jouw leven wilt leven en hoe jouw werk daaraan bijdraagt. 

Deze methodiek vertelt hoe wij denken en werken binnen onze coaching. Het past helemaal binnen de positieve psychologie en we benadrukken jouw sterke kanten en alles wat je wél kan. 

Meer informatie willen of heb je vragen.

Plan een afspraak.

_DSC0103.jpg
fewfewf.png

Individueel traject

Een toekomstproof coachtraject op maat gemaakt voor jou.

Wil je graag echt duidelijk krijgen voor jezelf waar je nu staat en hoe je verder wilt met je werk, dan is het individuele loopbaantraject iets voor jou.

Je praat samen met je coach over:

 • Waar je mee zit in je werk, wat je wilt en wat jouw leervragen zijn over jezelf en je werk.

 • Jouw verhaal, je ervaringen en je dromen.

 • Hoe jouw persoonlijkheidsprofiel eruitziet en hoe jij leert.

 • Jouw vorm van samenwerken in een team.

 • Wat de voor jou belangrijke waarden zijn en hoe het werk van je leven eruitziet.

 • Hoe jouw werkgebied zich ontwikkelt nu en in de toekomst en hoe jij jezelf daartoe verhoudt.

 • Je drijfveren en wat jou voldoening geeft.

 • Jouw loopbaanopties en ontwikkelmogelijkheden.

Je kunt een gratis kennismakingsgesprek met ons inplannen, waarin je jouw verwachtingen en vragen kunt neerleggen. Ook kun je jouw coach zo beter leren kennen.

 

Voor wie?

Voor als je niet gelukkig bent met je huidige werksituatie. Voor als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer kan en als je meer uit jezelf wilt halen in het werk. Het maakt daarbij niet uit of je toe bent aan een volgende loopbaanstap of dat je dit wilt in je huidige werk. Alle vragen over jouw eigen functioneren in je werk kunnen onderdeel zijn van coaching. Onze coaching trajecten zijn maatwerk en graag horen we jouw verhaal en jouw vragen om zo een volledig passend coachtraject te maken dat antwoord geeft en voldoet aan je wensen en vragen.

Resultaat

Wat jouw resultaat van het persoonlijke coachtraject is bepaal je door de vragen, die jij over jezelf en je werk wilt bespreken in de coaching. 

Je krijgt in ieder geval:

 • Jouw drijfveren, talent en motivatie in beeld en wat je daarmee kan in je werk.

 • Een helder beeld hoe jouw werkgebied er in de toekomst uitziet en welke plaats jij daarin wilt hebben. 

 • Je persoonlijk actieplan en je profiel van de toekomst voor je verdere loopbaan in handen. 

 • Jouw mogelijke loopbaanpaden in beeld. 

 • Jouw journal en werkboek met alles wat je je geleerd hebt.

Info

Het traject bestaat uit 6 gesprekken, die we wekelijks of tweewekelijks kunnen voeren. Er is een mogelijkheid dit traject te versnellen. Dat kun je doen als je snel klaar wilt zijn om te kunnen solliciteren of als je daar andere redenen voor hebt. In dat geval plannen we 3 lange sessies in. Het voordeel van een kort intensief traject is dat je sneller resultaat hebt. Het voordeel van een traject van meerdere gesprekken is dat je meer reflectietijd hebt en daarnaast dat alles wat je meeneemt uit de gesprekken meer tijd heeft om te landen. Kortom: het is bespreekbaar!

Een coachtraject helemaal op maat voor jou kost €1.650,00 ex. BTW

Gesprek plannen of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag een individueel traject? Neem dan contact met ons op. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Ééndaagse workshop

(live) 

Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping. - Aristoteles - 

Je bent een groot deel van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Om te weten wat je echt wilt verkennen we waar jij echt 'aan' van gaat. Om te ontdekken waar je voldoening uithaalt wil je jezelf en de wereld om je heen goed begrijpen. Op het moment dat je start aan je carrière is dit maar zelden het geval. Je baseert je keuze op de verwachtingen van anderen of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je kan en wat je leuk vindt. het vraagt lef om naar een andere groep of werkveld te veranderen als je eenmaal een richting bent opgegaan. En als je beseft dat je huidige baan niet meer helemaal past is de vraag: wat dan wel?!

In deze workshop onderzoek je een hele dag lang wat jij kan doen om een baan te vinden waar je helemaal weg van bent. Of je nu twijfelt, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of als je weet dat je iets compleet anders wilt gaan doen, je leert over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is. Het kost je één dag en je weet een stuk meer.

We kijken deze dag naar hoe je jouw volle potentieel kunt onderzoeken en wat je wilt. Wij begeleiden je bij dit zelfonderzoek en je krijgt feedback en input van de coaches en je groepsgenoten en praktische tips om te stoppen met dromen over je droombaan en gewoon voluit aan de slag te gaan. Zo kom je uit je comfortzone en je eigen denkcirkel en dat brengt je op nieuwe mogelijkheden.

 

Voor wie?

Voor jou als je wilt verkennen hoe voor jou het werk van je leven eruitziet en wat je nodig hebt om dat te kunnen bereiken. Voor jou als je jouw talent kwijt wil kunnen in je werk of als je nieuwsgierig bent wat je kan verbeteren in je werksituatie. Of voor jou als je gewoon wilt kijken wat het beste bij jou past.

Resultaat

 • Je ziet nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je ontwikkelrichting. 

 • Jouw drijfveren, talent en motivatie in beeld en wat je daarmee wil in je werk. 

 • De dag eindigt met praktische tips om er echt werk van te maken.

 • Je hebt een eigen werkboek als handleiding en een stappenplan als resultaat. 

 • Jouw journal en werkboek met alles wat je geleerd hebt. 

Info

Alle workshopdagen zijn van 9.00-16.00 uur op onze locatie aan de Peperstraat 20 in Gouda. Jouw investering in jezelf voor deze workshopdag is € 250,00 incl. BTW met een heerlijke lunch, koffie, thee en lekkere tussendoortjes.

Op deze data ben je welkom bij onze workshop "Het werk van je leven":

8 september 2022, 13 oktober 2022, 17 november 2022 en 1 december 2022

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de ééndaagse workshop? Neem dan contact met ons op om te checken of er nog plek is in de aankomende groep. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Maandagavondcafé

Samen met anderen ontdekken wat je echt wilt en hoe je dat vertaalt in jouw werk. Zes avonden investeren in jezelf, je werk en hoe je verder wilt.

Nieuwsgierig hoe jij het werk van je leven kunt krijgen? Hoe jij zelf kunt bepalen volgens welke waarden je werkt? Wil jij ontdekken welke keuzes je hebt en welke je wilt maken? Doe je dit liever niet alleen en zie je de voordelen voor jezelf van werken in een groep? Wij geven jou deze energieke startup van de week en helpen jou hoe je kunt bereiken wat jij wilt in je werk.

Je kunt resultaten bereiken als jij actief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat zelf en samen met anderen in een veilige omgeving jouw mogelijkheden verkennen en een beeld creëren van hoe het werk van je leven eruitziet. We verkennen, onderzoeken, vertellen, analyseren en werken aan bewustwording om zo helder te krijgen hoe jij dit allemaal toe kunt passen in je werk. Het is een manier om – met de feedback van anderen erbij – te zien wat jij wilt en wat jij nodig hebt om het werk van je leven te hebben of te creëren.

Tijdens de workshops worden eigenschappen, talenten, verlangens, ambities, dromen en mogelijkheden ontdekt. Daarnaast zullen we kijken hoe we belemmeringen en grenzen kunnen opheffen. Je kunt vrijblijvend onderzoeken hoe je verder wilt. Het doel is dat je alles in handen hebt om te gaan staan, jezelf te zijn en te doen wat jij echt wilt, passend bij wie je bent, je waarden en idealen en alles wat jij belangrijk vindt.

 

Voor wie?

Dit programma is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen in het werk. Als je geen plezier haalt uit je werk is de kans aanwezig dat je er maar half voor gaat. Wij helpen je te weten waar jij vol voor wil gaan. Het maakt daarbij niet uit of je toe bent aan een volgende loopbaanstap of dat je dit wilt in je huidige werk. Het MaandagavondCafé is laagdrempelig. Je kunt eruit halen wat er voor jou inzit, gebruikmakend van het delen van kennis, inspiratie en training.

Resultaat

 • Je kan jouw verhaal delen en je zet de eerste stap naar verandering.

 • Je leert denken vanuit jouw drijfveren, talent en motivatie en wat je daarmee kan in je werk.

 • Je ziet mogelijkheden voor jouw toekomst, je werkgebied en welke plaats jij daarin wilt hebben.

 • Je krijgt jouw persoonlijk actieplan, jouw profiel van de toekomst voor je verdere loopbaan in handen.

 • Je hebt duidelijk wat jij wilt en hoe jouw mogelijke loopbaanpaden eruit kunnen zien.

 • Jouw journal en werkboek met alles wat je geleerd hebt.

Info

Je krijgt in een periode van 6 weken lang op maandagavond een workshop en twee individuele gesprekken tussendoor om door te praten over hoe jij jouw ambities kunt bereiken met een motivatiecoach. De data van de interactieve workshops zijn 9, 16, 23, 30 mei 2022 en 13, 20 juni 2022 van 19.00 uur tot 21.00 uur op onze locatie Peperstraat 20 in Gouda. Wij zorgen voor een gezellige ruimte met een eigen bar, goede koffie of thee en een Goudse koffietafel met lekkere bites.

Jouw investering in jezelf voor jouw deelname aan het maandagavondcafé is €700,00 exclusief BTW voor de combinatie van 6 workshops en 2 coachingsgesprekken. Je krijgt een journal en werkboek van ons waarin je jouw learnings en plannen kunt bijhouden.

Let op VOL = VOL

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan het eendaagse Maandagavondcafé? Neem dan contact met ons op om te checken of er nog plek is in de aankomende groep. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Attachment-1 13_edited.jpg

Webinar "het werk van je leven"

(online) 

Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping. - Aristoteles - 

Je bent een groot deel van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Om te weten wat je echt wilt verkennen we waar jij echt ‘aan’ van gaat. Om te ontdekken waar jij jouw voldoening uithaalt wil je jezelf en de wereld om je heen goed begrijpen. Op het moment dat je start aan je carrière is dit maar zelden het geval. Je baseert je keuzes op de verwachtingen van anderen of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je kan en wat je leuk vindt. Het vraagt lef om naar een ander beroep of werkveld te veranderen als je eenmaal een richting bent opgegaan. En als je beseft dat je huidige baan niet meer helemaal past is de vraag: wat dan wel?

In deze webinar krijg je jouw persoonlijkheidstype, maak je kennis met de 7 triggers die jouw werkgeluk beïnvloeden en krijgt je het e-book “Het werk van je leven over de 7 kwesties die je werkgeluk bepalen”

 

Voor wie?

Voor jou als je online een eerste stap wil zetten om te verkennen hoe het werk van je leven eruitziet en wat je nodig hebt om dat te kunnen bereiken. Voor jou als je jouw talent kwijt wil kunnen in je werk of als je nieuwsgierig bent wat je kan verbeteren in je werksituatie. Of voor jou als je gewoon wilt kijken wat het beste bij jou past.

Resultaat

 • Tijdens het webinar krijg je jouw persoonlijkheidstype duidelijk.

 • Een e-book boordevol tips over het werk van je leven en de 7 kwesties die jouw werkgeluk bepalen.

 • Deze workshop is een online kennismaking met de coach van Het Kantoor van nU

Info

De data van de online workshops zijn 15 september 2022, 20 oktober 2022, 10 november 2022, 8 december 2022 van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Deelname is gratis

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de online workshop? Neem dan contact met ons op om te checken of er nog plek is in de aankomende groep. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

 
Strandwandeling

Jouw studiekeuze

in 5 stappen

Voor jongeren, die hun profiel- of studiekeuze goed willen maken.

Je Je zit op school en je weet niet goed wat je later wilt worden en dus is een profiel- of studiekeuze lastig. Je wilt met jouw studiekeuze op een plek terechtkomen waar je wel jezelf kan zijn en die jou een toekomst biedt waarin jij gelukkig wordt. Je wilt daarom wel een goede studiekeuze maken, maar daarvoor wil je weten waar je goed in bent en welk beroep daarbij past...

Je kunt ook pas echt een studiekeuze maken als je weet wat er mogelijk is en daarom hebben wij een paar leuke programma’s voor jou waar je uit kunt kiezen om te ontdekken wat je wilt. We kijken naar jouw verhalen, je dromen, je wensen en je gedachten over wat je zou willen veranderen in de wereld om je heen.


Het resultaat van de verschillende programma’s is hetzelfde, maar de vorm is anders. Je kunt óf kiezen voor gesprekken voor jou helemaal alleen en alles op jou toegepast óf voor samen met een groep met elkaar meedenken en zo komen tot jouw top 3 studiekeuze. Zowel voor het individuele als het groepstraject willen we vooraf graag een (online) gesprek met je over wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat je wil bereiken.

Voor wie?

Voor jongeren, die hun profiel- of studiekeuze goed willen maken.

Resultaat

Na deze 5 stappen ben je klaar om je studiekeuze te maken. Je kunt dan de open dagen van jouw top 3 bezoeken en de vragen stellen die je wilt onderzoeken om je definitieve keus te maken.

1. Wie ben je, wat motiveert je en wat is je talent.

2. Wat boeit je?

3. Hoe kom ik het beste tot mijn recht?

4. Waaraan wil je werken in de wereld waarin je leeft?

5. je hebt jouw top 3 passende studies in beeld.

Info

Je kunt zelf kiezen of je dit in 4 gesprekken met je coach on- of offline inplant. Als je de studiekeuze met je eigen coach voor jezelf wilt doen dan kun je zelf ook tijden met je coach uitzoeken die in jouw agenda passen. Je kunt ook kiezen voor studiekeuze met een groep andere jongeren in een dag op de data, die je hieronder ziet. 

21 januari 2023, 11 februari 2023, 18 maart 2023

Alle studiekeuzedagen zijn van 9.00-16.00 uur op onze locatie aan de Peperstraat 20 in Gouda.

Het studiekeuzetraject in een groep is goedkoper, omdat je met meer personen bent bij één coach. Bij het individuele studiekeuzetraject krijg je alles op maat en toegepast op jou.

€ 750,00 ex BTW voor jongeren tot 23 jaar
€ 1050,00 ex BTW voor volwassenen van 23 tot 27 jaar

€ 450,00 ex BTW voor de studiekeuze in een dag

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan het studiekeuzecafé? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png