top of page

Individueel traject

Een toekomstproof coachtraject op maat gemaakt voor jou.

Een toekomstproof coachtraject op maat gemaakt voor jou.

Wil je graag echt duidelijk krijgen voor jezelf waar je nu staat en hoe je verder wilt met je werk, dan is het individuele loopbaantraject iets voor jou.

Bedrijfscoaching

Medewerkers realiseren je bedrijfsdoelen

Door het talent en de ontwikkeling van medewerkers centraal te stellen creëer je als bedrijf een sterk werkgeversmerk.Als medewerkers plezier, aandacht en voldoening beleven zullen zij ook aantrekkelijke visitekaartjes zijn voor nieuwe aan te trekken medewerkers en voor jullie klanten. Zo krijg je blije medewerkers, blije klanten en meer impact. Leren en ontwikkelen is de motor van je bedrijf.

Het Kantoor van nU Gouda.png

Ééndaagse workshop

Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping. - Aristoteles - 

In deze workshop onderzoek je een hele dag lang wat jij kan doen om een baan te vinden waar je helemaal weg van bent. Of je nu twijfelt, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of als je weet dat je iets compleet anders wilt gaan doen, je leert over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is. Het kost je één dag en je weet een stuk meer.

studiekeuze website.png

Studiekeuze in 5 stappen

Voor jongeren, die hun profiel- of studiekeuze goed willen maken.

Je zit op school en je weet niet goed wat je later wilt worden en dus is een profiel- of studiekeuze lastig. Je wilt met jouw studiekeuze op een plek terechtkomen waar je wel jezelf kan zijn en die jou een toekomst biedt waarin jij gelukkig wordt. Je wilt daarom wel een goede studiekeuze maken, maar daarvoor wil je weten waar je goed in bent en welk beroep daarbij past... Daar kunnen wij je bij helpen!

Het Kantoor van nU Gouda Coaching

Concept- en strategieontwikkeling

Bouw en vernieuw je bedrijfsconcept

Bouw in 4 maanden vanuit je intrinsieke motivatie een winstgevende bedrijfsstrategie die je richting geeft en resultaat. Aanrader voor elk bedrijf, die niet mee wil waaien met de waan van de dag, maar met visie en strategie wil werken. 

Webinar

Het werk je van leven

Voor jou als je online een eerste stap wil zetten om te verkennen hoe het werk van je leven eruitziet en wat je nodig hebt om dat te kunnen bereiken. Voor jou als je jouw talent kwijt wil kunnen in je werk of als je nieuwsgierig bent wat je kan verbeteren in je werksituatie. Of voor jou als je gewoon wilt kijken wat het beste bij jou past.

Ontslagcafé

Je wilt met plezier en gezond aan het werk zijn. Soms vraagt dat om een beëindiging van een ongezonde situatie. Wij van het ontslagcafé helpen jou daarbij!

Bij het ontslagcafé krijg je gratis informatie om de ontslagprocedure goed te laten verlopen en weer te kunnen bouwen aan een positieve toekomst en leuk werk. Wij van het ontslagcafé helpen je de juiste ontslagregeling en transitievergoeding te krijgen en adviseren je bij het vinden van nieuw werk!

Maandagavondcafé

Samen met anderen ontdekken wat je echt wilt en hoe je dat vertaalt in jouw werk. Zes avonden investeren in jezelf, je werk en hoe je verder wilt.

Dit programma is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen in het werk. Als je geen plezier haalt uit je werk is de kans aanwezig dat je er maar half voor gaat. Wij helpen je te weten waar jij vol voor wil gaan. Het maakt daarbij niet uit of je toe bent aan een volgende loopbaanstap of dat je dit wilt in je huidige werk. 

Yellow and Orange Fashion Banner Templates modern style_edited.png
logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png
bottom of page