top of page
studiekeuze website.png

Studiekeuze

in 5 stappen 

OVER

Je zit op school en je weet niet goed wat je later wilt worden en dus is een profiel- of studiekeuze lastig. Je wilt met jouw studiekeuze op een plek terechtkomen waar je wel jezelf kan zijn en die jou een toekomst biedt waarin jij gelukkig wordt. Je wilt daarom wel een goede studiekeuze maken, maar daarvoor wil je weten waar je goed in bent en welk beroep daarbij past...

Je kunt ook pas echt een studiekeuze maken als je weet wat er mogelijk is en daarom hebben wij een paar leuke programma’s voor jou waar je uit kunt kiezen om te ontdekken wat je wilt. We kijken naar jouw verhalen, je dromen, je wensen en je gedachten over wat je zou willen veranderen in de wereld om je heen.


Het resultaat van de verschillende programma’s is hetzelfde, maar de vorm is anders. Je kunt óf kiezen voor gesprekken voor jou helemaal alleen en alles op jou toegepast óf voor samen met een groep met elkaar meedenken en zo komen tot jouw top 3 studiekeuze. Zowel voor het individuele als het groepstraject willen we vooraf graag een (online) gesprek met je over wat jouw wensen en verwachtingen zijn en wat je wil bereiken.

VOOR WIE?

Voor jongeren, die hun profiel- of studiekeuze goed willen maken.

RESULTAAT

Na deze 5 stappen ben je klaar om je studiekeuze te maken. Je kunt dan de open dagen van jouw top 3 bezoeken en de vragen stellen die je wilt onderzoeken om je definitieve keus te maken.

1. Wie ben je, wat motiveert je en wat is je talent.

2. Wat boeit je?

3. Hoe kom ik het beste tot mijn recht?

4. Waaraan wil je werken in de wereld waarin je leeft?

5. je hebt jouw top 3 passende studies in beeld.

INFO

Je kunt zelf kiezen of je dit in 4 gesprekken met je coach on- of offline inplant. Als je de studiekeuze met je eigen coach voor jezelf wilt doen dan kun je zelf ook tijden met je coach uitzoeken die in jouw agenda passen. Je kunt ook kiezen voor studiekeuze met een groep andere jongeren. Alle studiekeuzedagen zijn van 9.00-16.00 uur op onze locatie aan de Peperstraat 20 in Gouda.

Het studiekeuzetraject in een groep is goedkoper, omdat je met meer personen bent bij één coach. Bij het individuele studiekeuzetraject krijg je alles op maat en toegepast op jou.

€ 750,00 ex BTW voor jongeren tot 23 jaar
€ 1050,00 ex BTW voor volwassenen van 23 tot 27 jaar

€ 450,00 ex BTW voor de studiekeuze in een dag

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan het studiekeuzecafé? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Yellow and Orange Fashion Banner Templates modern style_edited.png
logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png
bottom of page