top of page

do 31 aug

|

Gouda

ActionTypes

Voor de coach, trainer, onderwijzer, zorgverlener en leidinggevende  JE LIJF WIJST JE DE WEG EN GEEFT JE INZICHT IN HOE JE LEERT, DENKT, VOELT EN BEWEEGT.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ActionTypes
ActionTypes

Tijd en locatie

31 aug 2023, 09:00 – 16:30

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

Aan je lijf, de opbouw van je spieren en je beweging kun je zien wat jou beweegt. Het laat je de verbanden zien tussen wat je denkt, voelt en ziet. Hoe zou het zijn als je van elk kind, elke volwassene en van jezelf kan zien wat je ten diepste beweegt, wat voor jou belangrijk is, hoe je leert, wat er echt binnenkomt en hoe je te motiveren bent.

In de topsport is het normaal om aan de lichaamsbouw en aan het lijf te zien hoe iemand beweegt en bewogen wordt. Deze methodiek is in de topsport hot tpoic om het beste uit mensen te halen en zo vitaal en gemotiveerd mogelijk resultaten te behalen.

Hoe mooi is het als deze manier van werken ook in het onderwijs en binnen coaching gebruikt wordt.

DAAROM...

Organiseren we - samen met de ActionTypes Academy - een 5-daagse training Action Types / Deep Motivational Drivers met ex-topsporter, trainer en coach Michiel de Ruijter. Na de training kun jij de methodiek van Action Types gebruiken bij je leerlingen, coachees of de mensen met wie jij werkt. We kijken naar waar jij als coach, trainer, onderwijzer, zorgverlener en leidinggevende in de praktijk nogal eens tegenaan loopt en hoe je met een aantal simpele lichaamsoefeningen kan zien hoe je effectiever kan leren en overkomen.  Iedereen heeft unieke diepe motivationele drijfveren en handelingsvoorkeuren in de manier van bewegen, communiceren, denken en doen.  Het is een aangeboren persoonlijke voorkeursignatuur die wij in ons dagelijks leven, in werk, studie, sport of wat we ook doen, onbewust inzetten.

INFORMATIE

Welkom in de unieke wereld van voorkeuren, natuurlijk talent, persoonlijke behoeften en diepe drijfveren. Cursusdagen zijn op 31 augustus en 7, 8, 29 en 30 september van 09.00 t/m 16.00/16.30, dit onderbroken met een lunchpauze en koffie/theepauzes.

De cursus wordt afgesloten met een evaluatie en het uitreiken van een certificaat van deelname.   Wij bieden deze cursus aan voor een bedrag van € 1583,30 exclusief BTW. Het kantoor van Nu zorgt voor de cursusruimte en koffie/thee/lunch. Voor meer informatie over de training mag je Ronald Heijstek of Michiel de Ruijter bellen.

Michiel de Ruijter 0612620007 Trainer/coach ActionTypes Academy en Talentsinlife

Ronald Heijstek 0612321577 Leefstijl/loopbaancoach/ trainer ActionTypes  

We hebben nog een aantal plekken vrij!

PROGRAMMA 

Voertaal: Engels

Dag 1: 

Je krijgt uitleg van en leert de methodiek van Action Types en Deep Motivational Drivers (DMD's). Deze unieke methodiek gebruikt het lichaam als ingang tot de persoonlijke voorkeuren van kinderen en volwassenen. Verder komen op deze dag uitvoerig de persoonlijke karakteristieken, inclusief de fysiek testjes, aan de orde. Je leert deze dag hoe dit bij jouzelf in elkaar zit en met welke tests je wat kan zien.  

Dag 2:

Attitudes en dominante functies van de profielen gaan we bespreken. We kijken naar de verschillende profielen en wat dit zegt over de wijze van het beleven van stress en comfort. Binnen de verschillende profielen ontstaat ook burnout op eigen unieke wijzes. Door de profielen van jezelf en mensen om je heen te begrijpen kun je ook werken aan het voorkomen van burnout. We leren de Action Types door naar de motorische hoofdstijlen te kijken en leren dat via een aantal fysieke oefeningen.  

Dag 3: 

Temperament en de verschillende manieren van samenwerken. De communicatie tussen personen wordt besproken, waarbij horizontaal en verticaal aan de orde komen. De invloed van woorden op het individu worden besproken.  

Dag 4: 

Op dag vier worden ervaringen met testen besproken (het testen is overigens een steeds terugkerend onderdeel). We houden ons op deze dag bezig met leervoorkeuren, clockwise vs. counterclockwise (dominante schouder) en we passen dit toe op waar jij weleens tegenaan loopt. We starten met een introductie van de DMD's (deep motivational drivers) en hun invloed op de persoon. We ontdekken de persoonlijke DMD's, uiteraard met fysieke testjes, deze gekoppeld aan de lumbale wervels.  

Dag 5: 

De laatste dag start met ervaringen van de vorige cursusdag. Er volgt een verdere behandeling van de DMD's, waaronder de taal die bij de DMD's past. Zijn de drivers intrinsiek of extrinsiek? Je kunt een casus uit jouw praktijk inbrengen voor coaching waarbij er een combinatie is tussen het Action Types profiel en de DMD's.

Tickets

  • Cursus Action Types

    Inclusief heerlijke lunch, koffie, thee, water.

    € 1.583,30
    Btw: +€ 332,49 btw+€ 47,89 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page