top of page

vr 09 sep

|

Gouda

Boost je veerkracht

Ben je de regie onbedoeld een beetje kwijtgeraakt? Verlang je ernaar om weer terug te veren of zoek je juist naar nieuwe kracht om je pad versterkt verder te gaan. Gun jezelf dan een dag waarin je met gelijkgestemden aan de slag gaat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boost je veerkracht
Boost je veerkracht

Tijd en locatie

09 sep 2022, 09:30 – 17:00 CEST

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

BOOST JE VEERKRACHT

Ben je de regie onbedoeld een beetje kwijtgeraakt? Verlang je ernaar om weer terug te veren of zoek je juist naar nieuwe kracht om je pad versterkt verder te gaan.

Gun jezelf dan een dag waarin je met gelijkgestemden aan de slag gaat. 

Onder begeleiding van twee bijzondere sprekers en een loopbaancoach organiseren wij een unieke en éénmalige dag: “Boost je Veerkracht”. Deze dag gaat niet alleen over terugveren naar je oorspronkelijke kracht, maar ook versterkt het je vermogen om door te groeien zodat je weer het gevoel hebt dat JIJ jouw leven leeft in plaats van het leven JOU.

Wij, Joseph Oubelkas, Yvonne Lorang en Anke Meerding, begeleiden je door de dag heen met onze expertise, persoonlijk en concreet zodat je na deze dag een hernieuwde en concrete visie van je toekomst hebt en weet je hoe je de juiste stappen kunt zetten om die te realiseren. En uiteraard garanderen we je dat je aan het einde van de dag naar huis gaat met een verse dosis positieve energie.

We hopen jou binnenkort te ontmoeten.

Veerkrachtige en warme groet,

Joseph, Yvonne en Anke

PROGRAMMA

Joseph en Yvonne nemen je mee in hun autobiografische reis vol tegenslagen en hoe zij daar sterker en veerkrachtiger uit zijn gekomen. En Anke zorgt ervoor dat je die veerkracht en positiviteit in jouw werk en leven kan toe te passen.

JOUW VERHAAL

Jouw verhaal staat centraal deze dag.

Hoe breng jij de wending aan in je werk en leven, die je wilt.

Wat doen de verhalen met Joseph en Yvonne met jou?

Hoe kun je deze kracht ook zelf toepassen in jouw leven?

Wat heb je daarin nodig van jezelf en van anderen?

Welke stap kun je zelf zetten?

LUNCH  We praten met elkaar na en nemen de tijd voor een heerlijke lunch met regionale producten, die gezond, duurzaam en vooral lekker zijn.

JOUW INVESTERING IN JEZELF  Deze investering in jezelf kost voor een hele dag van 9.30 uur tot 17.00 uur € 299,00 incl. btw.  De ruimte is beperkt voor deze dag dus VOL = VOL.  Het is een uniek aanbod dat we éénmalig aanbieden.

JOSEPH OUBELKAS - Auteur en Spreker

"Je kunt veel dingen niet beïnvloeden, maar je kunt áltijd je eigen houding kiezen” Met doorzettingsvermogen en de juiste focus kun je bereiken wat jij wilt.  Achter de tralies leerde ik omgaan met de onrechtvaardigheid van mijn opsluiting en de hardheid van het leven. Ik neem je mee in mijn verhaal hoe ik daaruit ben opgestaan en vorm heb gegeven aan deze nieuwe werkelijkheid. Dat kun jij ook. Ik motiveer mensen zelf te bepalen hóe ze omgaan met dat wat er op hun pad komt. Zodat zij wijzer, bewuster en vol inspiratie weer vooruit kunnen.

YVONNE LORANG – Auteur en Spreker 

"Soms moeten we de reset-knop indrukken maar dan moet je wel weten waar die zit"

Fysiek en mentaal raakte ik alles kwijt waardoor ik letterlijk op de bodem van de put belandde. Een keerpunt waarin ik geheel onverwachts mijn weg naar het leven terugvond. Mijn verhaal gaat over moed en regie waarbij zelfmotivatie en zelfliefde de boventoon voeren.

ANKE MEERDING

“Mensen maken veel mee en niet alles is beïnvloedbaar. Dat moet even gezegd worden, maar vanuit waar jij bent is veel mogelijk. Denken in mogelijkheden is mijn vak”

Als loopbaancoach en conceptontwikkelaar begeleid ik mensen om mogelijkheden voor zichzelf of hun bedrijf te zien om verder te gaan en de volgende stap te kunnen zetten. Tijdens deze dag heb ik de rol van procesbegeleider en geef ik na de inspirerende verhalen van Joseph en Yvonne jou oefeningen om de lessen uit hun verhalen toe te passen op je eigen leven.

Tickets

  • Boost je veerkracht

    incl. een heerlijke lunch met regionale producten, die gezond, duurzaam en vooral lekker zijn.

    € 299,00
    Btw: btw inbegrepen+€ 7,48 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page