top of page

do 05 okt

|

Gouda

Ééndaagse workshop - Het werk van je leven

Je bent een groot deel van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Om te weten wat je echt wilt, verkennen we waar jij echt 'aan' van gaat.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ééndaagse workshop - Het werk van je leven
Ééndaagse workshop - Het werk van je leven

Tijd en locatie

05 okt 2023, 09:00 – 16:00

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

Ééndaagse workshop

Waar je talenten en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping. - Aristoteles -

Je bent een groot deel van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Om te weten wat je echt wilt verkennen we waar jij echt 'aan' van gaat. Om te ontdekken waar je voldoening uithaalt wil je jezelf en de wereld om je heen goed begrijpen. Op het moment dat je start aan je carrière is dit maar zelden het geval. Je baseert je keuze op de verwachtingen van anderen of op vage ideeën over wat bepaald werk inhoudt, wat je kan en wat je leuk vindt. het vraagt lef om naar een andere groep of werkveld te veranderen als je eenmaal een richting bent opgegaan. En als je beseft dat je huidige baan niet meer helemaal past is de vraag: wat dan wel?!

In deze workshop onderzoek je een hele dag lang wat jij kan doen om een baan te vinden waar je helemaal weg van bent. Of je nu twijfelt, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of als je weet dat je iets compleet anders wilt gaan doen, je leert over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is. Het kost je één dag en je weet een stuk meer.

We kijken deze dag naar hoe je jouw volle potentieel kunt onderzoeken en wat je wilt. Wij begeleiden je bij dit zelfonderzoek en je krijgt feedback en input van de coaches en je groepsgenoten en praktische tips om te stoppen met dromen over je droombaan en gewoon voluit aan de slag te gaan. Zo kom je uit je comfortzone en je eigen denkcirkel en dat brengt je op nieuwe mogelijkheden.

Voor wie: 

Voor jou als je wilt verkennen hoe voor jou het werk van je leven eruitziet en wat je nodig hebt om dat te kunnen bereiken. Voor jou als je jouw talent kwijt wil kunnen in je werk of als je nieuwsgierig bent wat je kan verbeteren in je werksituatie. Of voor jou als je gewoon wilt kijken wat het beste bij jou past.

Resultaat: 

 • Je ziet nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je ontwikkelrichting.
 • Jouw drijfveren, talent en motivatie in beeld en wat je daarmee wil in je werk.
 • De dag eindigt met praktische tips om er echt werk van te maken.
 • Je hebt een eigen werkboek als handleiding en een stappenplan als resultaat.
 • Jouw journal en werkboek met alles wat je geleerd hebt.

Info: 

Alle workshopdagen zijn van 9.00-16.00 uur op onze locatie aan de Peperstraat 20 in Gouda. Jouw investering in jezelf voor deze workshopdag is € 250,00 incl. BTW met een heerlijke lunch, koffie, thee en lekkere tussendoortjes.

Tickets

 • Ééndaagse workshop

  Inclusief heerlijke lunch, koffie, thee en lekkere tussendoortjes.

  € 250,00
  Btw: btw inbegrepen+€ 6,25 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page