top of page

vr 04 nov

|

Gouda

Expositie Marieke Treffers

4 & 20 november ben je welkom tijdens de expositie van Marieke Treffers. Marieke maakt autonoom werk vanuit haar studio in Rotterdam. Zij maakt mysterieuze beelden waar je naar wil blijven kijken, vanuit emoties die zij vertaald naar beeld ontstaan er krachtige beelden die blijven boeien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Expositie Marieke Treffers
Expositie Marieke Treffers

Tijd en locatie

04 nov 2022, 19:30 – 22:00

Gouda, Peperstraat 20, 2801 PH Gouda, Nederland

Over

Marieke:

Marieke is een Nederlandse kunstfotograaf en maakt autonoom werk vanuit haar studio in Rotterdam. Zij maakt mysterieuze beelden waar je naar wil blijven kijken, vanuit emoties die zij vertaald naar beeld ontstaan er krachtige beelden die blijven boeien. Voor meer van haar werk kijk op www.marieketreffers.nl

Expositie Dreams:

In deze expositie Dreams laat Marieke beelden zien die de verbeelding prikkelen. Mysterieus en ongrijpbaar. Marieke heeft de emoties verbeeld die je soms in dromen kan ervaren en die je, als je wakker wordt, niet meer kunt plaatsen. De fascinatie voor wat er in je hoofd gebeurd en dat niet stil staat als je slaapt wilde Marieke vast gaan leggen in beeld.

Kom het zelf ervaren op vrijdag 4 en/of 20 november 2022 in het Kantoor van Nu in Gouda. Marieke verteld je er zelf alles over. Iedereen is welkom.

Tickets

  • Expositie Marieke Treffers

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page