top of page

zo 20 nov

|

Gouda

Expositie Marieke Treffers

4 & 20 november ben je welkom tijdens de expositie van Marieke Treffers. Marieke maakt autonoom werk vanuit haar studio in Rotterdam. Zij maakt mysterieuze beelden waar je naar wil blijven kijken, vanuit emoties die zij vertaald naar beeld ontstaan er krachtige beelden die blijven boeien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Expositie Marieke Treffers
Expositie Marieke Treffers

Tijd en locatie

20 nov 2022 14:00 – 15:30

Gouda, Peperstraat 20, 2801 PH Gouda, Nederland

Over

Marieke:

Marieke is een Nederlandse kunstfotograaf en maakt autonoom werk vanuit haar studio in Rotterdam. Zij maakt mysterieuze beelden waar je naar wil blijven kijken, vanuit emoties die zij vertaald naar beeld ontstaan er krachtige beelden die blijven boeien. Voor meer van haar werk kijk op www.marieketreffers.nl

Expositie Dreams:

In deze expositie Dreams laat Marieke beelden zien die de verbeelding prikkelen. Mysterieus en ongrijpbaar. Marieke heeft de emoties verbeeld die je soms in dromen kan ervaren en die je, als je wakker wordt, niet meer kunt plaatsen. De fascinatie voor wat er in je hoofd gebeurd en dat niet stil staat als je slaapt wilde Marieke vast gaan leggen in beeld.

Kom het zelf ervaren op vrijdag 4 en/of 20 november  2022 in het Kantoor van Nu in Gouda. Marieke verteld je er zelf alles over. Iedereen is welkom.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Expositie Marieke Treffers

    € 0,00

    € 0,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page