top of page

za 02 apr

|

Gouda

Lezing Aukje Nauta - Nooit meer doen alsof

Een try-out van Aukje Nauta’s nieuwe lezing ‘Nooit meer doen alsof. Een nieuwe kijk op werk’. Aukjes verhaal is een mix van wetenschappelijk onderzoek, pijnlijk herkenbare, alledaagse voorbeelden, bevrijdende persoonlijke onthullingen en korte, activerende opdrachten. Wees erbij!

Registratie is afgesloten
Andere lezingen bekijken
Lezing Aukje Nauta - Nooit meer doen alsof
Lezing Aukje Nauta - Nooit meer doen alsof

Tijd en locatie

02 apr 2022, 14:00 – 16:00

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

Op zaterdag 2 april om 14.00 uur bij Het Kantoor van NU is er een try-out van Aukje Nauta’s nieuwe lezing ‘Nooit meer doen alsof. Een nieuwe kijk op werk’. Aukjes verhaal is een mix van wetenschappelijk onderzoek, pijnlijk herkenbare, alledaagse voorbeelden, bevrijdende persoonlijke onthullingen en korte, activerende opdrachten. 

Aukje is psycholoog, spreker en schrijver. Haar jongste boek is Nooit meer doen alsof. Denk je schaamte om en maak het je kracht (nooitmeerdoenalsof.nl). Aan de Universiteit Leiden is ze bijzonder hoogleraar organisatiepsychologie. Ze is expert op het gebied van mens en werk, in het bijzonder duurzame inzetbaarheid.

Gebaseerd op haar jongste boek en onder regie van Berthold Gunster, grondlegger Omdenken, heeft Aukje een nieuwe lezing ontwikkeld. Daarin beschrijft ze hoe we op het werk vaak doen alsof, waardoor werk ons gemakkelijk kan uitputten. Ook vertelt ze hoe het anders kan: werk zodanig inrichten, dat we voortaan ‘huppelend’ naar het werk gaan. Schaamte, vooral hoe je het beste met deze emotie kunt omgaan, speelt hierin een onmisbare rol…

Na afloop van de try-out hoort Aukje graag ieders feedback, aan de hand waarvan ze de lezing kan vervolmaken. Een unieke kans om bij te dragen aan work-in-progress - en je steekt vast nog wat op ook.

Welkom op de Peperstraat 20, Gouda 

Zaterdag 2 april 14.00-16.00 uur.  

Aanvang vanaf 13.30 uur.

€ 7,50 Georganiseerd door Het Kantoor van nU 

Tickets

  • Ticket lezing Aukje Nauta

    2 april 2022

    € 7,50
    Btw: +€ 1,57 btw+€ 0,23 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page