top of page

za 05 nov

|

Gouda

Lezing Ferry Zandvliet - Turning trauma into happiness

Getuige zijn van een enorm bloedbad en vervolgens een betere versie van jezelf worden? Het overkwam Ferry Zandvliet (1978). Hij vertelt hierover in zijn lezing die gaat over vriendschap, liefde, verbinden en het beste uit jezelf halen.

Registratie is afgesloten
Andere lezingen bekijken
Lezing Ferry Zandvliet - Turning trauma into happiness
Lezing Ferry Zandvliet - Turning trauma into happiness

Tijd en locatie

05 nov 2022, 14:00 – 16:00 CET

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

Getuige zijn van een enorm bloedbad en vervolgens een betere versie van jezelf worden?

Het overkwam Ferry Zandvliet (1978). Hij vertelt hierover in zijn lezing die gaat over vriendschap, liefde, verbinden en het beste uit jezelf halen.

Ferry is in 2015 aanwezig bij de aanslag op het Bataclantheater in Parijs waar 89 mensen de dood vinden. Een ervaring die veel mensen juist met een zwarte bril naar het leven zouden laten kijken. Dit geldt niet voor Ferry. In plaats van uit boosheid te reageren besluit Ferry te verbinden, te relativeren en alle bullshit uit zijn leven te filteren. Hij is veerkrachtiger dan hij ooit had gedacht en daarover neemt hij jou mee in zijn lezing. Jij kunt dat ook, maar je moet het wel zelf doen. En al denk jij misschien: ‘Ik zal toch nooit een aanslag overleven, dit verhaal gaat toch niet over mij?’ Maar dat gaat het wel!

We hebben allemaal te maken met tegenslagen in ons leven. Hoe pak jij door na zo'n tegenslag?

Het verhaal van Ferry geeft stof tot nadenken en zet aan tot actie. Maar vergis je niet! Verwacht geen zwaar en donker verhaal, want Ferry is een zeer authentiek spreker met zijn Rotterdamse hart op de tong. Hij beschikt over een gezonde dosis zelfspot en schroomt niet zijn verhaal op een humoristische wijze te brengen. 

Ferry heeft na het geven van meer dan 500 lezingen de afgelopen jaren dé perfecte balans gevonden tussen heftigheid, humor en inhoud. Mocht je nog niet genoeg hebben van het verhaal van Ferry, dan kun je thuis op de bank je laten inspireren door de bestseller: Souvenirs: Beter na Bataclan.

Spreker: Ferry Zandvliet

Gouda, het Inspiratiehuis, zaterdag 5 november 2022, 14.00-16.00 uur.

Aanvang: 13.30 uur 

Tickets

  • Ticket lezing Ferry Zandvliet

    Zaterdag 5 november 2022, 14.00-16.00 uur. Aanvang: 13.30 uur €20,00 georganiseerd door Het Kantoor van nu Inclusief hapje en drankje!

    € 20,00
    Btw: +€ 4,20 btw+€ 0,61 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page