top of page

za 15 okt

|

Gouda

Lezing Timo Hans - Doe stress eens andersom

Wat nou als je geen spanningsklachten hebt in tijden van stress? Dat je niet dat gevoel hebt van 'al die ballen hooghouden' maar gewoon in je kracht kan blijven staan? Dit klinkt als utopie maar het is dichterbij dan je denkt.

Registratie is afgesloten
Andere lezingen bekijken
Lezing Timo Hans - Doe stress eens andersom
Lezing Timo Hans - Doe stress eens andersom

Tijd en locatie

15 okt 2022, 13:30 – 16:00 CEST

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

Al decennia lang hebben we dezelfde kijk op stress. We doen met zijn allen ons best om minder te stressen en meer te ontspannen. Helaas vallen de resultaten flink tegen. Het aantal mensen met nek- en hoofdpijnklachten blijft stijgen. Meer dan 70% van de Nederlanders wil dieper slapen en meer uitgerust wakker worden. En het aantal burn-outs is gestegen naar 1,3 miljoen!

Tijdens mijn lezing 'Doe stress eens andersom' laat ik je een andere kijk op stress zien. Al meer dan 10 jaar heb ik met enorm veel passie en plezier mensen via deze kijk op stress van hun klachten af mogen helpen. En op 15 oktober verander ik graag jouw kijk op stress bij Het Kantoor van nU.

Neem jij deel aan deze lezing? Dan ontvang je nadien de extra online stress cursus 'Doe stress eens andersom' t.w.v. 197,!

Timo Hans is 34 jaar en heeft een de afgelopen 10 jaar veel verandering teweeg gebracht als het gaat om stress. In het begin van zijn carrière had hij net zoveel last van stress als de mensen die hij probeerde te helpen. Totdat zijn kijk op stress veranderde…

Inmiddels is hij de oprichter van Physis Academy waar hij medisch professionals schoolt in de andere kijk op stress. Heeft hij een non-profit organisatie die binnen het onderwijs kinderen helpt met stress en de klachten die het met zich meebrengt. En geeft hij als professioneel spreker lezingen met de meest fantastische resultaten!

Fijne dag,

Timo Hans - Physis Academy

Spreker & Docent

Welkom op de Peperstraat 20, Gouda 

Zaterdag 15 oktober 14.00-16.00 uur.  

Aanvang vanaf 13.30 uur.

€ 20,00 Georganiseerd door Het Kantoor van nU 

Inclusief hapje en drankje.

Tickets

  • Ticket lezing Timo Hans

    15 oktober 2022

    € 20,00
    Btw: +€ 4,20 btw+€ 0,61 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page