top of page

za 10 dec

|

Gouda

Lezing Yvonne Lorang - Vertrouwen in je eigen kracht

Hoe blijf je staan in tijden van tegenslag? Tegenslagen horen bij het leven. De één krijgt er meer op zijn bord dan de ander. Hoe dan ook, het heeft fysiek en mentaal invloed op ons welzijn. Yvonne vertelt hoe ze met het volste vertrouwen haar tegenslagen te boven kwam.

Registratie is afgesloten
Andere lezingen bekijken
Lezing Yvonne Lorang - Vertrouwen in je eigen kracht
Lezing Yvonne Lorang - Vertrouwen in je eigen kracht

Tijd en locatie

10 dec 2022, 14:00 – 16:00 CET

Gouda, Peperstraat 20, 2801 RE Gouda, Nederland

Over

Yvonne Lorang

Tegenslagen zijn universeel. Iedereen ervaart ze, meermaals, van onbenullig tot levensveranderend. Ik ben daarin geen uitzondering. Sterker nog, ik heb er heel wat op mijn bord gehad. Mede door een tweede borstkanker diagnose en het overlijden van mijn broer, leefde ik een tijd lang in doodsangst. Ik was slaaf van mijn eigen duistere gedachtes. Maar gaandeweg heb ik mijn pijn leren verwerken. En niet alleen dat, ik heb geleerd de regie te nemen over mijn gevoel en gedachtes.

Verschillende mensen in mijn leven brachten mij tot een belangrijk besef: gevoelens van angst, jaloezie, woede - je hebt er uiteindelijk alleen jezelf mee. Met hart en ziel heb ik toen een fundamenteel besluit genomen. Ik stap uit de slachtofferrol. Nu kies ik, heel bewust, elke dag opnieuw voor positiviteit. Ik zet woede om in vergeving, angst in moed. Is dat makkelijk? Niet altijd, maar het is absoluut mogelijk.

De angst die me ooit in haar greep had, heeft plaatsgemaakt voor een kracht die ik voorheen niet kende. Ik voel nu werkelijk: wat er morgen ook gebeurt, ik kan het aan. En dat gevoel geeft zo veel rust.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik het kan, iedereen het kan! Omdat het mij zo veel heeft gebracht, is het voor mij geen vraag maar een noodzaak dit met anderen te delen. De innerlijke rust en kracht die ik ervaar, gun ik elk mens. Daarom vertel ik mijn verhaal; om te inspireren, te raken, en een sprankje hoop te zijn voor anderen, bij welke tegenslag dan ook.

Lezing

Hoe groot of klein een tegenslag ook is, het gaat vaak gepaard met het verlies van vertrouwen. In onszelf, in anderen en zelfs in het leven. Hoe krijg je vertrouwen dan weer terug?

Yvonne raakte na een reeks heftige gebeurtenissen alles kwijt, inclusief haar huis, waardoor ze letterlijk op de bodem van de put belandde. Een keerpunt waarin zij, geheel onverwachts, haar weg naar het leven terugvond. Haar verhaal gaat over zelfregie en zelfverantwoordelijkheid waarbij moed en (zelf)liefde de boventoon voeren.

Ik ben mezelf en het leven pas echt gaan koesteren toen het leven mij tot twee keer toe bijna werd afgenomen.

Tijdens haar lezing vertelt ze hoe ze boven al deze tegenslagen is uitgestegen en met het volste vertrouwen haar nieuwe leven heeft vormgegeven.

Bepaalt het leven voor jou of leef JIJ jouw leven?

Welkom op de Peperstraat 20, Gouda

Zaterdag 10 december 14.00-16.00 uur.

Aanvang vanaf 13.30 uur.

€ 20,00 Georganiseerd door Het Kantoor van nU

Inclusief hapje en drankje.

Tickets

  • Ticket lezing Yvonne Lorang

    Zaterdag 10 december 2022, 14.00-16.00 uur. Aanvang: 13.30 uur €20,00 georganiseerd door Het Kantoor van nu Inclusief hapje en drankje!

    € 20,00
    Btw: +€ 4,20 btw+€ 0,61 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Delen

bottom of page