top of page
Het Kantoor van nU Gouda.png

MAANDAGAVONDCAFÉ

OVER

Samen met anderen ontdekken wat je echt wilt en hoe je dat vertaalt in jouw werk. Zes avonden investeren in jezelf, je werk en hoe je verder wilt.

Nieuwsgierig hoe jij het werk van je leven kunt krijgen? Hoe jij zelf kunt bepalen volgens welke waarden je werkt? Wil jij ontdekken welke keuzes je hebt en welke je wilt maken? Doe je dit liever niet alleen en zie je de voordelen voor jezelf van werken in een groep? Wij geven jou deze energieke startup van de week en helpen jou hoe je kunt bereiken wat jij wilt in je werk.

Je kunt resultaten bereiken als jij actief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat zelf en samen met anderen in een veilige omgeving jouw mogelijkheden verkennen en een beeld creëren van hoe het werk van je leven eruitziet. We verkennen, onderzoeken, vertellen, analyseren en werken aan bewustwording om zo helder te krijgen hoe jij dit allemaal toe kunt passen in je werk. Het is een manier om – met de feedback van anderen erbij – te zien wat jij wilt en wat jij nodig hebt om het werk van je leven te hebben of te creëren.

Tijdens de workshops worden eigenschappen, talenten, verlangens, ambities, dromen en mogelijkheden ontdekt. Daarnaast zullen we kijken hoe we belemmeringen en grenzen kunnen opheffen. Je kunt vrijblijvend onderzoeken hoe je verder wilt. Het doel is dat je alles in handen hebt om te gaan staan, jezelf te zijn en te doen wat jij echt wilt, passend bij wie je bent, je waarden en idealen en alles wat jij belangrijk vindt.

VOOR WIE?

Dit programma is voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen in het werk. Als je geen plezier haalt uit je werk is de kans aanwezig dat je er maar half voor gaat. Wij helpen je te weten waar jij vol voor wil gaan. Het maakt daarbij niet uit of je toe bent aan een volgende loopbaanstap of dat je dit wilt in je huidige werk. Het MaandagavondCafé is laagdrempelig. Je kunt eruit halen wat er voor jou inzit, gebruikmakend van het delen van kennis, inspiratie en training.

RESULTAAT

  • Je kan jouw verhaal delen en je zet de eerste stap naar verandering.

  • Je leert denken vanuit jouw drijfveren, talent en motivatie en wat je daarmee kan in je werk.

  • Je ziet mogelijkheden voor jouw toekomst, je werkgebied en welke plaats jij daarin wilt hebben.

  • Je krijgt jouw persoonlijk actieplan, jouw profiel van de toekomst voor je verdere loopbaan in handen.

  • Je hebt duidelijk wat jij wilt en hoe jouw mogelijke loopbaanpaden eruit kunnen zien.

  • Jouw journal en werkboek met alles wat je geleerd hebt.

INFO

Je krijgt in een periode van 6 weken lang op maandagavond een workshop en twee individuele gesprekken tussendoor om door te praten over hoe jij jouw ambities kunt bereiken met een motivatiecoach. De interactieve workshops zijn van 19.00 uur tot 21.00 uur op onze locatie Peperstraat 20 in Gouda. Wij zorgen voor een gezellige ruimte met een eigen bar, goede koffie of thee en een Goudse koffietafel met lekkere bites.

Jouw investering in jezelf voor jouw deelname aan het maandagavondcafé is €700,00 exclusief BTW voor de combinatie van 6 workshops en 2 coachingsgesprekken. Je krijgt een journal en werkboek van ons waarin je jouw learnings en plannen kunt bijhouden.

Let op VOL = VOL

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan het eendaagse Maandagavondcafé? Neem dan contact met ons op om te checken of er nog plek is in de aankomende groep. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Yellow and Orange Fashion Banner Templates modern style_edited.png
logo-touch-for-health-nl-groot kopie_edited.png
Logo-Noloc-Erkend-CMI-Register-Loopbaanprofessional kopie_edited.png
NOBCO_edited.png
bottom of page