top of page
DrawYourLine Social Media Post (2).png
DrawYourLine4.jpeg

De arbeidsmarkt heeft jongeren nodig!

Hoe nodig is het dat jongeren niet afhaken, hun hoofd afwenden, vluchten in van alles en nog wat, zichzelf haten of denken aan erger.

Hoe belangrijk is het dan dat jongeren zich gezien en gehoord voelen en dat zij hun plek kunnen vinden in de maatschappij op onze arbeidsmarkt. Hoe waardevol is het dat zij inzien dat ze anders mogen zijn dan anderen, dat hun unieke kwaliteiten en hun bijzondere kanten juist een plek verdienen en van grote waarde zijn? Hoe zinvol is het om hen te laten weten dat ze zich niet hoeven aan te passen aan wat ze niet willen zijn, maar dat ze nodig zijn om die verandering te brengen die alleen zij kunnen maken?

WIJ ZIJN DIE MENSEN VAN DE ARBEIDSMARKT!

De schilder, de editor, de coach, de accountmanager, de leraar, de metselaar, de managementassistent, de trainer creatief denken, de grafisch ontwerper, de fotograaf, de bedrijfsjournalist, de copywriter, de auteur, de spreker, de werkplekinfluencer, de operator, de strategisch adviseur, de SEO-tekstschrijver, de HR-ondersteuner, de entertainer, de logistiek manager en alle andere mensen die werken:

pijl.png

Wij zijn die arbeidsmarkt!

Jij en ik, wij kunnen jongeren helpen hun plek te vinden op de arbeidsmarkt! Daar hebben de generaties elkaar voor nodig. Wij kunnen met elkaar de jongeren over die drempel helpen.

En dat is wat we gaan doen!

Anke Meerding
B1 (2).png

Hoe jij kunt helpen? 

Vertel op een relaxte manier in 4 minuten hoe jouw werkdag eruitziet en wat jouw werk zo aantrekkelijk maakt.

Het kost je 4 minuten van jouw tijd en je maakt een wereld van verschil. Wij van Het Kantoor van nU verzamelen al die content, brengen het in beeld via Linkedin en andere platforms en zetten het per sector op Youtube, beschikbaar voor jongeren. Jij, jouw baan en jouw bedrijf vergroten daarmee ook hun zichtbaarheid.

DOE JE MEE?

pijl.png
Instructie-kaart.png
Instructie-kaart.png
A1 (2).png

Wil je liever geen video opnemen? 

Maar je wilt jongeren toch helpen hun plek te vinden op de arbeidsmarkt! Vul dan dit formulier in...

Bestand uploaden
Bestand uploaden
Bestand uploaden

Bedankt voor de inzending!

bottom of page